Alla mot Jon!

Anders+Soedergren

Onsdagens linjelopp visade att det är fler skidåkare än Anders Södergren som tycker om att göra grovjobbet och ligga främst.

Den gamla skidåkaren Jon låg först från första tramptaget och visst vi andra försökte oss på en och annan attack. När vi tyckte att Jon borde vara lite sliten, men det var han aldrig. Henrik M var den som kom loss längst efter en fin attack precis när Jon hade hämtat in ett av många andra fruktlösa försök. Men efter ett tags gnetande var Jon med ett koppel av cyklister ikapp. Race Director beslutade till och med om ett extra varv för att knäcka Jon men inte heller det hjälpte fullt ut. Dock gjorde Björn R ett par fina försök på slutet men även han blev tillslut inhämtad. Precis som i skidåkning slutade det med en spurt som den starkaste för dagen inte vann. Istället var det spurtkanonen Marcus som vann tätt följd av Henrik M och Johan A.

Nästa vecka är det säsongsavslutning och då hoppas vi på stor uppslutning.

Resultat

  1. Marcus
  2. Henrik M
  3. Johan A
  4. Jon (stark fyra)
  5. Peter ”Öa”  A
  6. Kristoffer A
  7. Björn R
  8. Gustaf G

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>