Äntligen uppehåll, vilket resulterade i ett kameleontkörning från Team Habo-Sky

Robban-o-Mikael-i-solenDanne Sky ler efter en av dagens alla segrar

I dag var det äntligen strålande väder och när man cyklade längs Vätterstranden kände man att Vättern hade en kylande effekt och inte en värmande som det varit de senaste veckorna.

Längs Vätterstranden kunde man dock också känna en lockande doft av grillning, detta eller Vätternrundan var antagligen orsaken till att vi bara var 8 stycken inledningsvis. Det var dock ett par nya ansikten vilket alltid är trevligt.

Henrik R drabbades dock redan efter ett par kilometer av punktering på sina ”fulhjul” vilket gjorde det omöjligt för honom att upprepa förra standardrundans stordåd.

Daniel P lyckades dock nästan upprepa samma stordåd idag, genom att växla utseende och framförallt beteende mellan Cavendish och Lövkvist, tog han hem alla plattspurter och alla bergspris utan ett. STRÅLANDE KÖRT

En annan person som gjorde ett mycket rutinerat och stabilt intryck  var Nicke H som genom att först ”värma” upp med en timmes spinning, för att möta upp inför de två sista spurterna. Som kördes på ett sådant magnifikt sätt ledartröjan kommer att hänga framme uppe på Huskvarnas höjder ett bra tag till.

Värt att nämna idag är även att alla som var med tog poäng, så starkt kört av samtliga alltså.

Efter spurtande, rullande  och ett strålande väder var det äntligen också dags för afterbike på Spiras terrass för kall dryck och god mat. Efter att äntligen ha stött på en riktig äkta ”Bonnavolvo” (sänkt 240 släng dig i väggen) kunde dock undertecknad inte motstå att byta den kalla drycken mot ljummen mjölk på hela 3%. Inget strålande val i kampen om Leffetröjan men ändå betydligt bättre än 0,5%.

Väl mött nästa onsdag när grillröken och sviterna efter Vätternrundan har lagt sig.

Resultat 120620

Dagens resultat

 

 

 

 

Mjölk, öl, afterbike på Spiras terass och resultaträkningResultaträkning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>