efter regn kommer solsken.

Ingen kan stoppa Gurra, så är det, han är  stark som en Björn. Markus och Nicke gjorde vad de kunde men nej, mot Gurra finns inte mkt att göra. Regnet föll timmarna innan start men väl där fanns 16 starka och glada cyklister, väldigt kul att så många dyker upp trots dåligt väder. Spurterna avklarades en efter en, Bagarn och Helena satte full fart vid varje kryss och stod för farthållningen, väl vid mållinjen var det nästa alltid Gurras hjul som rullade över först, stark Gurra. Under dagens etapp sprack det upp och blev en underbar kväll, så fin att några av oss valde att avsluta rundan med finpizza och bärs. Återigen har man fått uppleva en onsdagskväll av topp klasse. Hoppas vi syns nästa vecka. Resultatet kommer i separat inlägg.


Nicke i grönt, Kjell i Blått, Gurra i Rosa och Helena i Gult.


Hararna, de trötta. Hur har dom det med uppdragen egentligen? Idag var det lite si och så men oj vad kul att de var med, de sprider lugn och glädje i klungan.


Helena glänser i gult. Ryktet säger Rio 2016… Stämmer det?


Poängutdelning efter 7:n samt taktik inför Grande Finale.


Gurra och Kjell filosoferar mellan spurterna.


Chrille is going fast!


Hararna denna afton jobbade inte i flock, de hoppade mest runt en och en men den dag de sätter upp tåget kommer få hänga på.


Nicke klär bra i grönt, han får gasa in mot finalen då Gurra knapar in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>