En onsdagkväll blir inte bättre!

15 glada cyklister lämnade Lerhagens förskola för att bemästra en så kallad standardrunda, innebärande 4 plattspurter och 4 bergsspurter. Resultatet av 15 glada cyklister kan bara bli bra, å vad bra det blev. Cykling när det är som absolut roligast. Socialt, snabbt, långsamt, action, frisk luft och mjölksyra som sprutar genom öronen. Att dessutom solen ville göra sällskap denna underbara Juli kväll gör inte saken sämre. Efter avslutad etapp och poängräkning kom dagens kommentar. – Tack för idag, grymt trevligt och sjukt bra träning. Protour är verkligen den bästa träningsformen för cykel oavsett nivå. Man gasar på det man orkar och där emellan vilar man och är glad eller sur men oftast glad. Är man råstark så kör man på allt och då har man 8 hårda intervaller med fullt motstånd. Att man dessutom får möjlighet att känna på klungkörning och klungspurter är fin fint för cykeltekniken. Kul att detta uppskattas och jag hoppas att fler får upp ögonen för det.

Nåväl, hur gick rundan då? Jo, Gurra G blev poängbäst i vanlig ordning när inte Nicke mad machine är med, all heder till Gurra! Spurterna avlösta varandra och dagen till ära stod inte någon mindre är Henrik Åbom för de flesta uppdrag och då går det fort. Tack Henrik för att vi fick smaka på riktigt fart. J. Isaksson som inte rakat benen sedan dackefejden var också med och förgyllde denna fina onsdag, såklart tillsammans med samtliga andra. Kul också att Malin kom och hojjade, dagen till ära i Emma Johanssons tävlingskit. Folket gör festen som det helt enkelt heter. ProTour har också fått en kurva uppkallad efter sig. Mitt i Granshult där vi svänger 90% höger stod en skylt – Bagarböjjen. Någon local måste ha sett att här kommer Daniel G alias Superman flygande för några onsdagar sedan. Av namnet att utläsa är just Daniel Bagare, därav Bagarböjjen. Fint!

Resultatet från dagens etapp finner ni längst ner efter bilderna. Resultat ansvarig befinner sig på semester utan uppkoppling men lovar att inom kort presentera en uppdaterad total. Detta i kombination med att tröjorna äntligen kommer att delas ut under nästa veckas etapp.

Cykelcity och Hararna i en av dagens många utbrytningar. Notera att Cykelcity precis är på väg att resa sig upp för att klara gå med i Hartempot.

Hare Alex var glad men samtidigt förbannad på Rostedt som stulit ett bergspoäng från honom.

Nöjda ryttare efter etappen

Hararna har teammeeting efter etappen, ja, hur är lagsammanhållningen egentligen?

Bagaren i mitten åkte i tempodräkt, snabb som attan.

Efter spurt 4 stod benen rakt ut och syran sprutade, ett välförtjänt räckhäng är aldrig fel.

Poängutdelning och taktik inför sista spurten.

Malin och Chrille efter etappen. Great kombo med Hitec Products och Tokyo Fixed.

Dagens etapp i poäng, som sagt, totalen kommer, håll ut!

En reaktion på “En onsdagkväll blir inte bättre!

  1. Grattis Gurra!

    Fin kväll, med finbesök förstår jag – måste gått fort bakom den Röde Baronen?

    Själv befinner jag mig på träningsläger på Ven, mitt i Øresund. Med ”backafallsträning” kommer jag tillbaka raskare än någonsin.

    Adios!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>