Etapp 1, Gustaf i Rosa, Ida i Gult, 33 cyklister – vilken premiär!

Premiären är avklarad och vilken premiär det blev, otroligt. När klockan slog 18.30 var vi inte mindre än 33 cyklister som lämnade Lerhagen för att ta oss an premiären. I lugnt fint tempo rullade vi iväg. Väl vid spurtade gav vi lite gas för att markera var spurterna finns och ge en liten indikation på vad som komma ska. Väl på rundans vändpunk, habo kyrka stannade vi för att bränna av dagens prolog på spurt 5 (berg), 700 meter rakt (nästan) upp. Cyklisterna tömnde flaskor, cyklister pratade högt, cyklister la sig på marken, cyklister kissade, ja prolog nervositeten var där den skulle. Det var nu som vinterträningen skulle visa sig. Då visste vi inget, nu har vi facit. Gustaf var snabbast och åker nästa vecka i ROSA. Ida bär GULT! En sek efter Gustaf kom Henrik som därmed tar GRÖNT, ytterligare 3 sek senare kom Nicke som åker i Prickigt. Efter prologen rullade vi banan hemåt. Vi spurtade inte på sista men den blir det nästa vecka. När Protours IT-chef Chrille är åter i Svedala blir det ordning på sajten med bilder i bild galleriet och resultat på resultat sidan, nu blev det allt i ett men som sagt, det blir bättre framåt. Stort tack till alla cyklister att ni gjorde denna onsdagkväll grymt kul. Hoppas vi ses nästa vecka igen och vem vet, kanske dyker några till upp då?


Några hann smita hem innan lagfotot, 33 cyklister, magic.


Syran är på väg att försvinna efter prolog, hostan hänger dock kvar.


Henrik har släppt styret med en hand och torkar sig runt munnen.


Laddade och lite nervösa inför stundande prolog.

Namn Tid
Gustaf Clarin ROSA 1.14
Henrik Rudelius GRÖNT 1.15
Nicke Hallgren RÖD PRICKIG 1.18
Christer Liljegren 1.22
Daniel Persson 1.22
Gunnar Black 1.22
Kristoffer Ahlander 1.23
Rikard Sundquist 1.24
Claes Nordström 1.24
Martin Bergkvist 1.25
Markus Persson 1.25
Magnus Norborg 1.25
Daniel Lilja 1.26
Mårsten Svensson 1.27
Daniel Guldfur 1.27
Niklas Svensson 1.30
John Nordin 1.32
Fredrik Rostedt 1.34
Martin Sjögren 1.34
Martin N 1.36
Anders Professorn Jarlfors 1.36
Bernt Malmberg 1.37
Gustaf Norrman 1.38
Per Åkesson 1.39
Anders Welin 1.40
Mikael Stångberg 1.40
Alexander Jangmo 1.44
Simon Barkmann 1.46
Ida Welin GULT 1.54
Sebastin Jangmo 1.57
Rikard Hult 2.33
Gurra G tidtagare
Erik A tidtagare

4 reaktion på “Etapp 1, Gustaf i Rosa, Ida i Gult, 33 cyklister – vilken premiär!

  1. Jag hade riktigt roligt, jag hänger med nästa vecka! Gött att bilarna stannade för oss, skönt med ombytta roller för en gångs skull. Jag blev lite orolig över tempot när man såg hur proffsiga alla såg ut när vi sammlades innan. men en sak jag får göra i helgen är att träna på spurter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>