”Har du någon syr( r)a Ola?!” ”-Nej..”

Ett gott och glatt gäng var vi idag som bemästrade friska vindar i vackert men något kyligare väder än vi blivit bortskämda med den senaste tiden! Det blev en hel standardrunda då diverse vägreparationer nu är klara men tyvärr utgick poängen under första spurten då kom vi ikapp en långsamtgående buss. Men jag är väldigt glad att ingen tog onödiga omkörningsrisker utan slog av på tempot. Precis så som det ska vara! Säkerheten först! bike

Kvällens backspurtare blev Ola som krossade och tog hela 17 backpoäng och vilken avslutning han gjorde på sista Grande Finalespurten! Ola gick solo från andra backen och det höll hela vägen in i mål! Imponerande! Men det var inte bara Ola som visade fin form! Joel tog 5:or på alla spurter han körde på och Berner plockade ihop 18 fina poäng!

Nytt för Pro Tour Jkpg att vi äntligen fixat poängkort till damerna och det spurtades hårt ikväll! Sofia, Anni, Anna och Madde gjorde upp om poängen där Sofia till slut fick ihop mest och behåller därmed den gula ledartröjan! Superroligt att ni är med och kör! Pro Tour behöver er!

Tack för ikväll! Ni var grymma! Och hjärtligt välkomna nästa vecka då vi kör säsongens första linjelopp! (Dagens poängskörd uppdateras under morgondagen)

pro

3 reaktion på “”Har du någon syr( r)a Ola?!” ”-Nej..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>