Heta stunder/duster

Markus ville visa att förra veckans femteplats i totalen på U6 inte var en slump och detta lyckades han verkligen med. Det var stark körning redan i första backen och sedan bara fortsatte det, inte ens hararnas starka uppställning hade något att sätta emot. Den som var med längst i backarna och även utmanade i Grande finale var Robert G. På plattspurterna fortsatte Pierre Jet att visa upp en rysligt stark spurt som inte en Joel kunde svara upp till.

Damtävlingen visades det om möjligt prov på ännu större dominans då Sofie lyckade vinna samtliga spurterna, jag har inte varit med så länge men det torde vara historiskt. Historiskt jämfört med förra året också att antalet damer har ökat, men det kan fortfarande bli många fler så det är bara att hänga på då ingen kan bli avhängd.

Dagens resultat gjorde att Ola stärkte sin ledning i bergatävlingen jämfört med de närmaste konkurrenterna, Pierre gjorde detsamma i spurttävlingen och i totalen leder fortfarande Joel. Även  i damtävlingen är det oförändrat i toppen.

Det bästa med dagens Protour måste ändå ha varit det goa hänget på sjön efteråt, nästa gång sätter vi rekord även där!

 

Pierre Jet efter ytterligare en spurtvinst

 

Race director efter kontrollvägning av Markus cykelRullandes mot nästa spurt

 

Skönt rull mot nästa spurt

Bröderna Karlsson, som efter dagens förningar för medcyklisternas bästa kanske borde vara på andra sidan hingsstaketet i bakgrunden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 reaktion på “Heta stunder/duster

  1. Une moitié de LSP s’étant rendue récemment dans une officine pharmaceutiqueâ–º Euh… grippe A ou ordinaire ?Quoiqu’il en soit, le phasme souhaite un prompt rétablissement à l’individu qui n’est pas la moitié d’un(e) *…* inévitable, en ces temps de fêtes halloweenesques…(ce fesse-mathieu face à la mort est l’Å“uvre d’un anonyme)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>