Historisk kväll med en mycket stark nyans av rosa

Pink Army återsamlas efter ett mycket bra dagsverke

Pink Army återsamlas efter ett mycket bra dagsverke

Trots ett aningen osäkert väderläge var det fler än pålänge som dök upp för att få uppleva något av en historisk kväll. Hararna började firningen av sin hundrade ”måndagsrunda” lite i förväg genom att efter ikväll ha lagt beslag på samtliga tröjor!! Anna i gult, Ola i rosa och prickigt samt Pierre i grönt. Mycket imponerande och de vill också passa på att bjuda in alla till att prova det framgångsrika träningskonceptet på jubileumsrundan på måndag. Minst lika imponerande var också att för första gången någonsin i Protourjkpg tog en dam poäng i vad många tidigare trodde var en ”herrklass”, men Ann visade vid varje spurt att så inte var fallet och hon var nära några gånger att plocka hem en seger. Värt att nämnas är också att bagarn kommit igång efter semester och plockade sin första seger, bra och roligt Erika att du kom och pushade fram stans bästa sockerbagare till en magisk seger!

Mindre överaskande var dock att the ”Green Machine”, ”Pirri Jet” och allt vad han nu kallas fortsätter att leverera i plattspurterna och utan att ha sammanställt resultatet kan jag garantera att den gröna tröjan kommer sitta på Pierre hela vintern.

De som plockade flest poäng idag i respektive klass var Filip och  Ann.

Resultaten uppdateras under morgondagen

Erika ger bagarn taktiktips och moraliskt stöd inför sista spurten

Erika ger bagarn taktiktips och moraliskt stöd inför sista spurten

Alla vill ha koll på "Green Machine" inför sista spurten

Alla vill ha koll på ”Green Machine” inför sista spurten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>