Höst?

Nej då! Hösten har absolut inte kommit ännu och det märktes både genom att det regnade samtidigt som det var solsken, typiskt somrigt samt att Protour fortfarande pågår. Dessutom slutade det regna innan vi rullade i väg och till och med flytgödslen som låg i banan på den sista spurten hade torkat upp. Så det gick att köra med öppen mun,  vilket undertecknad behövde.

Det var en dag då nästa alla deltagare lyckades ta poäng och de som inte gjorde det idag kommer garanterat att göra det nästa vecka eller under nästa säsong.

Den som överaskade sig själv allra mest var Maria i damtävlingen då hon gjorde precis tvärtemot vad hon sa och vann alla spurter (eller om hon bara mörkade formen). Även om det var jämt på en del spurter.

I herrklassen var det många som körde starkt och smart idag men den som plockade hem flest poäng var Multi-Mårten. På plattspurterna skuggades han dock tätt av klungans diesel nummer 1, Bama som verkar närma sig sitt forna jag och storformen efter kraschen. När det bar iväg uppför var det istället Johan som var med och kämpade i backarna. Som kommer bli riktigt vass till nästa år om han minskar sin kärlek till den annars bland cyklister så förhatliga vinden.

Det bästa med kvällen var annars att många var med och kämpade på någon etapp samt att debutanten Magnus P även han plockade poäng.

Glad och framgångsrik debutant

Glad och framgångsrik debutant

 

Som bilden avslöjar var det inte full koll i poängräkningen.   upptäcktes ett fel i poängsammanställningen så ett grönt poäng är utlottat i efterhand. Saknar någon annan det får ni säga till så löser det sig.

Som bilden avslöjar var det inte full koll i poängräkningen. Så ett grönt poäng är utlottat i efterhand. Saknar någon annan det får ni säga till så flyttar vi det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>