jönköpingslägret 2013 – favorit, nästan i repris men denna gång i KALMAR.

Första helgen i maj (fre-sön, 3-5/5) ska det spridas massiv cykelkärlek i idolMattias gamla hemtrakter runt Kalmar. Cykellägret har tidigare gått av stapeln 2009 och 2012 i Jönköping. Vid dessa tillfällen har lägret varit mycket uppskattat. Fokus precis som tidigare år är cykel, kaffe, vin, skratt, massa mil och ja, cykelkärlek helt enkelt. Lägret är skapat för alla. Ingen är för bra eller för dålig… för att delta, det kommer att finnas grupper, ledare och tempon för alla, likaså kommer det vara cykelskola för de som vill och mkt tävlingsmoment för de som vill vrida ur trasan. Boendet blir bättre än någonsin och vi kommer kampera på fin fina Möre Hotell.

All information om lägret kommer att publiceras på Facebook, evenemang: ” favoritlägret2013” och på www.abloc.se Kostnaden för hela helgen är fantastiska1500 kronor och då ingår allt (boende, samtliga måltider, fikor, ledare och världsmästarkaffe).

Max antal deltagare är 60 cyklister. Anmälan är bindande och sker genom att skicka ett mail till erik@abloc.se Glöm inte att ange om du har några eventuella allergier, önskar vegetarisk kost eller dylikt. Betalning sker på plats. Cash is king.

Hjärtligt välkommen och tusan vad kul. Mattias och Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>