Kärv linjeetapp!

Jag förstår de som prioriterade annat ikväll då linjet skulle avverkas. Hård vind och regnfyllda moln gjorde en annan solskenscyklist lite orolig men vi var några tappra som ställde upp och fick oss en bra genomkörare. Den blöta asfalten ledde till däcksläpp för flera men som tur var så höll sig alla uppe på cyklarna! Det första varvet gick ganska avvaktande med något enstaka utbrytningsförsök medans det på efterföljande varv blev mer aktivitet och till slut så kom en grupp på tre loss, Mårten, Emil och Johan där Johan drog det längsta strået och tog hem etappen med minsta marginal! Snyggt!!

Johan har avancerat stort de senaste två etapperna och flåsar Marcus i nacken i kampen om den rosa ledartröjan! Spännande fortsättning följer! Nästa vecka blir det tempo! Ses då!

Skärmavbild 2015-07-08 kl. 23.41.49

Ps. om jag hade haft känsel i fingrarna så hade jag gjort ett försök att ta något foto från etappen men tyvärr! Det var kärvt ikväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>