linje blev pulver…

Så kan vi enkelt sammanfatta kvällens etapp. Det började som ett linjelopp men efter Daniels återkommande attacker blev det bara pulver och strössel av allt. Han vann solo med händerna mot en blå himmel, vackert. En sådan kväll önskar man att alla som vill lära sig vinna tävlingar hade studerat Daniel. Attackera tills dess att du kommer iväg. Låt en liten grupp gå ifatt och få lite hjälp ett tag. Attackera sönder den gruppen också och vinn solo. Det blir inte bättre. I klungan gjorde Bama i vanlig ordning allt för att generera mer watt än hela Ringhals. Otroligt vilket drag hann har utvecklat på platten men denna afton var han ändå chanslös mot Daniel. Avslutningsvis skickar vi en hälsning till Håkan som fick punka, inte kul men det är dessvärre en del av sporten. Punkor kommer och går. Nästa vecka kör vi tempo. Hoppas på många tjurskallar till start då.
20150610_194128

 

Hann precis fånga Daniels bakhjul, haja hur snabb han är.

20150610_193244

 

Protour gillar blomsterängar. Här vill man bara skutta runt och ropa högt. Fint.

 

20150610_194246

Spurt om bronspeng och 15.000:- i prispengar.

20150610_194455

Former pro Mattias såg både lycklig och trött ut på samma gång efter avslutad etapp. För att inte hjulat på 2 månader får vi allt lyfta på hatten för den insatsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>