Linjeloooop

Mitt i semestertiderna kör ProTour Jkpg Linjelopp. Trevligt! Jag bad en stilla bön till vädergudarna om att det skulle få ha regnat klart för dagen och det verkade ha fungerat för solen sken på oss hela kvällen. Ett 15-tal tappra kom till start och det är roligt att det nästan alltid är några nya med varje onsdag. Efter att ha rullat runt mastersvarvet så var det då dags för de 3 tävlingsvarven på loppet. En samlad klunga höll ett ganska avvaktande tempo men på varv 2 så började det hända lite saker då Robocop gjorde en stöt i första backen efter rondellerna. Det gick inte riktigt denna gången och han blev snart inhämtad! Men Robban gav sig inte utan gjorde ett nytt försök och kom loss. En jakt startades och till slut så kom undertecknad och Ola ikapp och låg med in till 3:e varvet då nästa stöt kom, ingen av oss klarade att täppa till och väntade istället in klungan som kom ikapp. Jakob manade på klungan för att jaga ikapp Robocop men dragvilja saknades så resultatet uteblev. Sista sträckan från Hallby och in till mål gick relativt avvaktande med några få undantag. Robban kunde defilera i mål med en imponerande segermarginal på 20sek(!!) Klungan hölls samlad och placeringarna gjordes upp i spurtduell där jag själv lyckades ta 2:a platsen tätt följd av Joel, Ola, Jakob och JoFo.

IMG_20140702_233558

Hotfulla moln innan start

20140702_195622

Solen skiner på oss

Det blev en fantastiskt fin kväll! Nästa vecka kör vi tempoetapp och om vädret tillåter så kör vi After Bike på Sjön för de som vill! Vi var där och rekade redan ikväll och Myllymäki får tummen upp!

IMG_20140702_214451

Det gäller att fira när man har vunnit!

En reaktion på “Linjeloooop

  1. Pingback: ProTour Jkpg Linjelopp | mårten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>