Linjelopp

Pro Tour närmar sig säsongsslut och det stod linjelopp på schemat för kvällen och vilket race det blev! 20 grymma cyklister mönstrade på och hängde med på resan som skulle bli en av de roligaste pro tour-etapperna i år! Vädret var återigen på vår sida och vi fick en riktigt fin kväll! Rundan gick denna gången på JCK:s lagtempobana med ett mastersvarv för att visa varvet innan det blev fri fart under tre varv och målgång mellan vägskyltarna vid Lerhagens förskola.

Första varvet av de tre fri-fart varven var lite avvaktande och tätklungan höll ihop men under andra varvet så började det hända saker då Gurra gick loss. Tempot höjdes genast och försök gjordes för att täppa till luckan. Utbrytningen höll i några kilometer och klungan var återigen samlad. Men halvägs in i tredje och sista varvet så gick Rudelius loss och fick med sig både mig och Ola på hjul. Vi fick en lucka till klungan men ganska snart så fick även jag och Ola släppa Rudelius och vi började snurra lite. Med knappa tre kilometer kvar så kom klungan ikapp oss och det blev spurt in i det sista där Daniel Persson visade vart skåpet skulle stå! Snygg spurt där Pierre utmanade på ett imponerande sätt och rullade in som god tvåa! I damklassen så gjorde Anna en grym spurt och slog Karin med minsta marginal! Bra jobbat allihop! Linjelopp kanske kan avskräcka en del(?) men det ska det inte göra för det är fantastiskt roligt! Det blir som en riktigt tävling i mindre format och man får vara med om taktiska strategier, lagspel och positionering under resans gång! Jag hoppas ni andra hade kul för det hade jag! Nästa vecka blir det säsongsavslutning med standardrundan! Be there!

[Om det skulle ha blivit fel i resultatlistan så säg bara till så ordnar jag det!]

20130821_19582120130821_19583720130821_195841

3 reaktion på “Linjelopp

  1. Såg att poängen hamnat fel: Karin som var med i onsdags är Karin som har datum efter sitt namn i resultatlistan. Den Karin som ligger tvåa (kör röd cykel) var inte med i onsdags. :)

  2. Ce dessin n&qusro;est-il pas une réutilisation d’un dessin plus ancien où M. Martin aurait changé les phylactères ? Ça me dit quèqu’ chosse …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>