Nicke, Gurra och Helena historiska!

Helena skrev ikväll in sig i historieböckerna genom att köra hem världshistoriens första gula tröja i Protour Jönköping! Lika historisk blev Nicke som ikväll säkrade segern i kampen om den gröna spurttröjan, kampen har varit stenhård, lika stenhårda har Nickes ben varit i varje spurt och genom detta har han segrat. Inte för att på något sätt förta äran och grattulationerna från Helena och Nicke men dubbelhistorisk blev idag Gurra G som genom stor cykelkonst körde hem både den rosa- och den prickiga tröjan, respekt!
Spaltmeter efter spaltmeter kommer att skrivas om denna den första säsong av Protour Jönköping såväl i lokala-, nationella- samt även internationella medier. Vi från redaktionen, tävlingskommiten, banchefsstaben och dopingteamet vill tacka alla ni cyklister som har gjort denna säsong möjlig. Ett beprövat uttryck lyder; – folket gör festen. Protour Jönköping är inget undantag, ni cyklister har gjort festen. Säsongen började fantastisk med massa cyklister, sedan kändes det som att inlandsisen var på intåg varje onsdag och med det dåliga vädret stannade solskenscyklisterna hemma. MEN, de senaste onsdagarna har vi snittat strax under 20 pers varje gång och både spurter och skratten däremellan har varit av högsta klass. Nästa vecka är det ”bankett”, öl och pizza på matvarufabriken samt prisutdelning, alla är hjärtligt välkomna. Säsongen kommer forsätta att summeras här på bloggen och även på banketten men för nu tackar vi för en grymt kul första upplaga av protour.
Hoppas på ännu fler cyklister nästa säsong, bra spurtat!
/ Chrille, Erik, Henke och Gurra

 Några drog tyvärr innan lagfoto men ändå ett fint gäng!


Långa skuggor i låg höstsol.


Gammal är äldst, som han körde idag Jake! Poängbäst med 24 poäng och som skjuten ur en kanon på sista spurten. Det ryktas om en elit come back nästa år?

 En salig blandning av härliga höstfärger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>