Nicke i Rosa

För andra onsdagen i rad bjöd vädergudarna på regn och kallt. Dåligt väder är ju inget vi styr över så det är likt en attack från klungan, bara att gilla läget och försöka gå med alternativt sitta still och vänta på nästa oväder. 9 laddade åkare lämnade förskolan. Dessvärre fick semipro Henrik punka på sina zippisar vilket resulterade i att han vände hem ganska omgående, surt.

Nicke som förra veckan la beslag på Maglia Rosa satt precis där han skulle i klungan och bevakade situationen fint, många poäng blev det också och därför åker han ohotad vidare i Rosa. Nästa vecka väntas tempo så då återstår det att se vad Nicke kan göra där. Ryktet gör gällande att det inhandlats både 3 och 4 temporiggar på diverse håll och att det är många som vill vara med och göra upp.

Att nämna mer om dagens runda var att Skidåkarna spände vaderna rejält och utmanade Prickiga Gustaf rejält uppför. Lägg därtill att en av Skidåkarna åkte hela passet med bromsen i. Här finns mer watt som ska ut på de gröna ängarna framåt.

Tack till er som kom trots ösregn och kallt och grattis till Nicke som rullar vidare i Rosa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>