På Onsdag kör vi!

På Onsdag drar ProTour Jönköping igång, det ska bli otroligt roligt. Alla som har en racer och hjälm är hjärtligt välkomna att hänga på, protour är för alla och ingen kommer att lämnas dock kan det inte garanteras att alla hänger med när spurterna drar igång och pröffsen trampar plattan i mattan. Men lugn, efter varje spurt stannar vi och väntar in samtliga och därefter är det lugnt rull som gäller till nästa spurt. Det är just det som är det fina med protour, alla kan få vara med och känna på en riktigt klunga och på farten som en elitcyklisten håller i en spurt, häftig känsla.

På Onsdag kommer vi att rulla rundan och köra fullt ös på 3 av 8 spurter. På Col de Fiskebäck kommer den prickiga bergatröjan att delas ut. På Sprint la Church görs det upp om det gröna sprinttröjan. På självaste Grande Finale Lerhagos kommer det göras upp om den Rosa och Gula ledartröjan, då sparas det inte på ngt krut.

Nedan är en föraning om hur det ser ut där spurterna startar. Ser fram emot massa glada cyklister på Onsdag. Vi ses klockan 18.30 på parkeringen vid Lerhagens Förskola.

Gurra G, Chrille, Mårten och Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>