Post-Rain Race Report

9 starka trotsade regnet tidigare under dagen och gav sig ut på en fin Protour, ytterligare en anslöt mitt i första spurten och vi var iväg på riktigt. Regnet höll sig borta hela rundan och onsdagskvällen bjöd på propagandacykling med starka spurter, skratt och gott snack. Publikrekord, dessutom!

Höjdpunkter under kvällen: Bama rullade ovetandes hem ett backpoäng i Ebbarpsbacken, Jakob plockade en hel del spökpoäng och Claes var nära att ta hem Preemspurten efter en stark break away – men blev inhämtad i sista stund. Ola tog totalen på etappen och Hararna visade upp ett starkt team. Race Director-Erik körde civilt och var med bra och fightades.

Väl i mål möttes vi upp av förra säsongens vinnare av den inofficiella bruna tröja, det så kallade Leffe-linnet, Patrik, vilket gör att vi summerar kvällens antal till 11 deltagare.

Och kom ihåg Rule #7, Tan lines should be cultivated and kept razor sharp. Frågor på det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>