ProTour RRC – nu är det nära!

På onsdag är det som vanligt samling på Lerhagen 18.30. Dock kommer vi inte denna onsdag att köra ”vanliga” rundan med spurter utan istället kommer vi köra ett kortare varv som går via Järstorp, Lalleryd och Björneberg. Vi börjar med att köra ett marstervarv i lugnt och fint tempo så att alla vet hur banan går. Därefter när vi svänger höger vid Björneberg är det fri fart i 3 varv. Målgången är sedan vid 50-skyltarna just utanför dagiset, exakt där målgången för sista spurten är i vanliga fall. Med andra ord är det helt enkelt försten till mål som vinner.

En grundidé med Protour är att alla ska få chansen att testa flera discipliner inom cykelsporten, denna gång är det dags att testa linjelopp på varvbana. Hoppas att se många glada cyklister i klungan. ÄR det bra väder är det också afterbike på matvarufabriken. Oj vad fint, väl mött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>