Publikrekord.

Ikväll var det linje på tapeten. Det känns som att just linjeetapperna smugit upp och blivit en favorit för många, kul. Solen log mot oss ikväll, som så många gånger denna härliga säsong. Drygt 20 cyklister var med och gjorde upp om kvällens segrar. Efter mastervarv gick starten och det var attacker från start. Hararna visade i vanlig ordning att de vill vara med att skapa och det är alltid kul, att de ibland kör in varandra har inga andra lag ngt emot. JCK Daniel var klungans gigant och gjorde lite vad han ville hela kvällen, demonförningar är ett sätt att uttrycka det på. Flera gånger som jag satt bakom honom på muttern på platten, respekt. Varje gång jag stoppade fram huvudet blåste hjälmen av så det var säkrast att i vanlig ordning sitta på hjul. Nåväl, grymt stark. Herrtävlingen vanns i stor stil av Henrik efter en rafflande spurt och ett glädjevrål så teglet trillade av förskolan. Protour älskar känslor, mer sådant. I damtävlingen visade Jenny direkt hur man avgör en cykeltävling, trampa plattan i mattan i första backen, behåll farten och vinn solo. Skolbok med guldkant! Inte nog med att vi fick uppleva ett riktigt kul race, vi fick oxå uppleva publikrekord. På toppen av backen kändes det som att hela Mariebo hade samlats. Det var sång, det var rop, det var samba, det var nästan som på teve! Stort tack för att ni kom och hejade. Från och med nästa etapp kommer vi dela ut poäng även till publiken. Exakt hur många det var hann jag faktiskt inte räkna men det var många, den saken är säker. Resultat kommer att uppdateras under morgondagen då vår IT-chef har vaknat. Hoppas vi ses nästa vecka igen.

20140806_195349Jenny ser lite arg ut men skenet bedrar, hon var lycklig efter en soloseger!

20140806_194335

Mikaels attack glömmer vi sent eller aldrig. Han gömde sig hela racet, med 4 km skickade han allt pulver han hade och det höll sånär. Kul cyklat.

20140806_194354

Henrik vann, Henrik är bäst! Vi önskar dig all lycka på VM om 2 veckor!

20140806_194708

Dessa killar vill man ju bara gosa med. Vilka sockertoppar. Öl-Ola och Mega Mårten. Dom boxas på banan och kramas efter varje etapp. Fint.

20140806_195340Once pro – always pro. Det blir alltid ngt speciellt när en gigant är med i klungan. Rudenstam kan cykla som få. Kom ofta på besök!

En reaktion på “Publikrekord.

  1. Pingback: Pangpangben: ProTour-drag & PB i Kleva | elna dahlstrand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>