Rosa seger!

Det är inte alltför ofta som bärarna av ledartröjorna attackerar hej vilt och till råga på allt sopar hem segern. Idag hände det. Johan visade varför han bär rosa. Attackerna avlöste varandra, vinden var inte där för att någon på allvar skulle klara att sitta solo men det bjöds ändå på offensiv åkning. Dessvärre inträffade en liten incident på sista varvet vilket gjorde att ett gäng cyklister stannade. Inga vurpor, inga krascher utan bara lite seriösa ekerbrott som lät värre än var det var. Då dagens linje var stängt för servicebilar var det bara för dessa ryttare att kliva av. Åter till racet där Joel dundrade på med en avslutande attack vid Järstorp kyrka som tål att skrivas hem om men den gamla storcyklisten höll inte undan utan det blev en spurt där alltså självaste Rosa drog läääääängsta strået. Väl krigat samtliga och väldigt kul att se nya ansikten idag! Varmt välkomna åter nästa vecka.

20150805_194437

En talande bil av dagens runda. Jofo tittar på styrlindan som han tuggat sönder. Joel tittar på sina enorma biceps. Johan ler och strålar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>