Sofia och Bagarn glänste!

Ett härligt gäng var idag samlat för att göra upp om årets första linjeetapp seger.Precis som väntat var det ett mastervarv fyllt av fulspel och försök att köpa åkare hit och dit innan väl starten gick. Morgongruppen med Bagarn, Daniel och Ola gick iväg direkt och fick en bra lucka. Främst i huvudklungan satt Robocop och levererade watt likt ett vindkraftverk och höll morgongruppen på en kontrollerbar distans. Försöken att brygga upp till utbrytarna avlöste varandra men inget att skriva hem om. På andra varvet gick det ihop igen. In mot spurten visade bagarn hur en sockerkaka ska gräddas. Bagarna första och absolut största seger var ett faktum och det kommer självklart att firas med en specialdesignad protourtårta imorgon. Mårten som spurtade in  på en andraplats behåller den rosa tröjan. I kampen om den gula tröjan var det även där kamp in på målsnöret. Sofia spurtade ner Anni och även hon behåller ledartröjan.

Nedan 3 bilder från kvällen, tekniken är inte alltid med oss. Ni får helt enkelt vända på skärmen, sorry.. Nästa vecka är det tempo, därefter är det gemensam afterbike på cykelköket som har invigning, det ser vi alla fram emot! Resultatet uppdateras under kvällen.

20140604_195320

Bagarn är lycklig efter sin första seger, grattis Bagarn! Jacob bara är och det räcker så långt.

20140604_195938

Johan satte nytt PR idag då medelhastigheten i hans sololopp vilket nästan översteg magiska 30km/h i snitt. Bra jobbat Johan och Grattis!

20140604_195954

Vissa bilder behöver ingen bildtext. Grrrrrr

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>