Sofia och Mårten är bäst!

 

20140827_195351_resized

Sofia och Mårten är vinnare av 2014 upplaga av ProTour Jkpg. Det har i ärlighetens namn inte varit ngt snack, ni är och ni har varit bäst hela säsongen och det vi lyfter vi samtliga på hatten för. Hurraropen ekade strax efter målgång men var så säkra, det kommer ropas ännu högre på banketten och då är dessutom det berömda protourprisbordet riggat med de mest fantastiska utmärkelser för en lyckad säsong.

Det har varit en fin säsong med många spurter, mycket syra, mycket glädje, nya stjärnskott och tyvärr även några vurpor, men men det tillhör och vi lär oss ngt nytt varje gång. Vidare har solen varit en av våra bästa vänner 2014, känns som att den har varit med nästan varje onsdag och kanske får just solen ett närvaropris på banketten, vem vet.

Finalen då? Jodå, det varit precis så som en final ska vara, det var tight, spänning och bra körning. I damtävlingen stod striden mellan Elna och Sofia, Elna visade att hon blir att räkna med nästa år då hon starkt spurtslog Sofia och visade att Sofia inte ska ta ut ngn framtida seger i förskott. Grym körning!

I herrtävlingen var det spänning om den prickiga tröjan mellan Mårten och Johan men Mårten visade att han inte bara är bäst, han är även bäst när det gäller och säkrade även den prickiga. Dock var det en blivade storcyklist som utmärkte sig mest, Robert eller mest känd som Robocop. Som han kan gasa. Efter första backen la han ner kedjan på muttern och då var det ingen som följde, men. Så länge den gamle räven El Jakob sitter I klungan är inget klart. Likt den dirigent han till vardags är fick han hela ledargruppen att sjunga vackra toner och lyckades med 200 meters marginal till målinjen att köra in Robocop. 200 meter! Väl där visade ingen annan än självaste mega Mårten att det inte är ngn slump att han vinner allt iår, nästan som på film vann han även dagens linjelopp. Imponerande.

Stort tack alla som har cyklat med oss iår, det har varit en sant nöje varje gång. Nästa år kör vi igen och då kommer det en hel del nyheter och det ser vi fram emot. Innan dess så boka in Onsdagen den 29 oktober klockan 19.00. Då blir det bankett och prisutdelning. Vi kommer äta en bit mat och dricka ngt gott, väldigt enkelt, väldigt trevligt. Vi postar på blogg och twitter var vi ses.
Återigen, tack alla fina cyklister.
/Chrille, Gurra, Mårten och Erik
ps Resultat uppdateras under morgondagen.

20140827_195037_resizedAtt få en kram av Jakob, ja, större blir det inte. Det borde faktiskt även vara förstapris i Mello.

20140827_193657_resized

Robocop in action, mmmmmmm

20140827_194158_resizedRobocop after action, även det ganska mmmm

20140827_185827_resized

På andra sidan av detta staketet ligger en gocartbana, jag brukar alltid drömma just här att jag är lika snabb som Lewis Hamilton.

20140827_192314_resized

Det finns många sura cyklister som borde lära sig lite av Maria som alltid krigar med ett leende, en idol och förebild för många cyklister.

2 reaktion på “Sofia och Mårten är bäst!

  1. Pingback: Storslam och vinst i ProTourfinalen! | mårten

  2. Pingback: ProTour-Final | elna dahlstrand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>