Standardrunda igen och skönt rull igen!

Gissa vem som är gladast!

Gissa vem som är gladast!

I dag var det äntligen dags för en standardrunda efter att linjelopp och tempo körts de senaste två veckorna.

I tävlingen om den gula tröjan var det hård kamp mellan flera duktiga cyklister vilket är mycket skoj. Starkast för dagen var Terese och gällande dagens andraplats var det jämnt skägg (om det går att säga så) mellan Sofia och Jenny. Det allra största denna kväll var dock inte cyklingen utan att de i barmhärtighetens tecken lät Bagarn fotograferas ihop med dem, efter att han tjatat sedan förra hösten.

I herrtävling visade ”Multi-Mårten” att han verkligen är multi, då fick flest både av de röda och gröna poängen denna kväll.  En anledning till denna dominans kan ha varit Jakobs visdomsord om cykling, man måste vara smart som cyklist eller lat som mig. Alla kan inte vara multi utan en del är specialister som Johan A uppför eller Bagarn på sista spurten. Sammantaget var det en kanonkväll med många poängtagare och till och med en aspirant på den svarta tröjan. Någon sådan kan dock inte delas ut då det går emot Protour Jkpg:s grundvärderingar. Vi måste även hälsa Bama välkommen tillbaks efter sin skada, kul att se dig igen!

Väl mött nästa onsdag då det är standardrunda igen och vid fint väder after bike! Missa inte detta!

Vackert!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>