Syra och Grönska.

Vi befarade regn. Det kom inte en droppe. Solen log, asfalten varm och en småländsk grönska blir inte grönare. Det var en onsdagskväll då du inte vill något hellre än att just vara ute att cykla, vara nära moder natur och få förmånen att fylla lungorna med frisk luft. Här behövs inget spa, här behövs inget lyx. Bristande grönska och ”hög” luft och det bästa som finns. Att dessutom få avnjuta detta tillsammans med 20 likasinnade, ja, det gör upplevelsen total. Spurterna spurtades. Syran sprutade och en och annan hosta ekar fortfarande i Habo. Johan, Marcus och Camilla visade vad skåpet ska stå. Pang Pang säger det bara.
ProTours excelchef bor i ett tält på 7000 meters höjd för tillfället och har därmed lite svårt att uppdatera resultatet, håll ut, så fort han är åter på plats kommer det postas.

Nästa vecka kör vi igen, varmt välkomna då. Till Spets!


20150527_194956 20150527_200151 20150527_200742

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>