Tempo = hosta!

Onsdagen innan Vättern ligger många cyklister med benen i högläge och dricker vatten. Säga vad man vill om det men så är det. Dessutom var det just Tempo på schemat idag och med dessa två ingredienser hopkokade befarade jag att jag skulle vara själv vid förskolan då klockan slog protour – men icke. Där stod ett gäng sugna ryttare redo att hosta hela kvällen lång. Och vilka hosta det blev. Ett tag i samband med resultatet uppläsningen hörde man inte sina tankar för all prolog hosta. Vackert! – och ett gott tecken på att folk vågat vrida på gasen. Rudenstam visade återigen att starkast alltid vinner tempolopp. En fröjd för oss motionärer att få se och få möjlighet att jämföra med en riktig elitare. Med bred marginal sopade alltså Filip banan med samtliga. Bakom honom var det betydligt jämnare. Dock inte helt oväntat knep Bama ett fint silver, ett stort bevis hur monsteriöst stark Bama är och vilka fin fina framsteg han tagit på relativt kort till i sadeln. Starkt jobbat Bama och start kört. Bronset kneps denna afton av Krister som alltid är med och petar i toppen när det nalkas singelstart, starkt. Endast 4 sekunder bakom Bama. Vidare ska det noteras att Urban och Mikael gjorde bejublade starter, det handlar inte alltid om att vinna utan att delta och det gjorde dessa fina herrar med bravur. Kul att ni var med och vi hoppas innerligt inte att det var sista gången. Nedan finner ni dagens resultat och lite bilder. Vill oxå meddela att förra veckans resultat samt dagens resultat kommer att uppdateras i veckan, ursäkta att det varit sent men redaktionen har haft lite datastrul och därmed förseningen. Protourjkpg önskar alla som ska hojja vättern i helgen lycka till, spara lite krut så ni orkar protour nästa vecka.

Tempo Resultat 20130612

1. Filip R         14.25
2. Bama          15.54
3. Krister        15.59
4. Bjarnegård 16.07
4. Bernt          16.07
6. Ola              16.20
7. Joel              16.21
8. Pierre         16.45
9. Bagarn        16.50
10. Martin      17.17
11. Rikard      17.34
12. Mikael      18.36
13. Urban       19.45

 

 

En reaktion på “Tempo = hosta!

  1. This was tweeted duinrg the Tour of Missouri this year. In todays stage Tyler Wren asked Jens Voigt if he was a terminator because when you crashed in the Tour, sparks flew from your face. Jens replied, Yes, thank you. When I’m done racing I don’t eat or sleep, I just plug myself in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>