Vilken afton!

Smhi har inte låtit meddela statistik över sommarens varmaste kvällar men jag tror att vi avnjöt den i afton, å vilken kväll det blev. 12 starka ben lämnade Lerhagen för att bemästra årets andra i ordningen RoadRace. Efter gemensamt mastervarv skruvades tempot upp då farten släpptes fri. Attackerna avlöste varandra men inget höll. Ny för dagen var Erik Grant som provade rejält på platten några gånger och håll i hatten vilket slätdrag den mannen hade. För er som någon gång i livet fått smaka på en slätattack av Olle Pentinen, ja det är den kalibern vi snackar om, mer behöver inte sägas… Nåväl, racet gick och först över linjen var faktiskt jag själv, hua det sved ont men såklart skönt med en seger. För att inte detta skulle vara nog bjöds det finöl på Chrilles balkong och därefter kvällsdopp i Vättern. En bra kväll helt enkelt.

Imorgon kommer de fyra ledartröjorna så nästa onsdag är det utdelning. Resultat och bilder kommer senare från dagens etapp.

2 reaktion på “Vilken afton!

  1. Låter hur gött som helst Erik – grattis!
    Bra att du höll Gurra borta från förstaplatsen, han börjar bli besvärlig tycker ”Don Rosa”. Var körde ni, samma runda runt Lalleryd igen?
    Kanske bättre (o säkrare) utan spöregn o däcksprut…

    Själv surrar jag runt på cykel i Berlin, låååågintensiv sajtzing i 6 timmar igår.
    /Nicke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>