Vilket väder men…….

Dagens linjeetapps reslutat elimineras då det bröts mot Pro Tours grundregler:

  • ”Säkerheten kommer alltid FÖRST. Och med detta menas att trafikregler gäller och var och en ansvara för sin säkerhet, men också att vi INTE utsätter andra för fara”.
  • ”PRO Tour är cykel när den är som roligast, stilpoäng delas inte ut, men vi kan ALLA vara goda föredömmen för övriga cyklister och trafik”

Under dagens runda hände en incident efter den långa nerförsbacken där det höll på att gå riktigt illa då alla inte visade häst och ryttare tillräckligt med hänsyn och vilket INTE är acceptabelt. Denna gången gick det bra men vi hoppas att alla fått en tankeställare och visar mer hänsyn i framtiden.

 

2 reaktion på “Vilket väder men…….

  1. Helt rätt! ProTour handlar i första hand om att vara en god ambassadör för cykel. I detta är respekten mot övriga cyklister samt övriga trafikanter nummer ett. Finns inte denna respekt skapar vi bara en sämre bild av vår underbara sport och det förtjänar den inte. Bara lära av detta och gå vidare. Nästa vecka kör vi igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>